xistenze miskolc

Esküvői fotó helyszínek Miskolc környékén

2016. január 29.

Esküvői fotó helyszínek Miskolc környékénHol készüljenek életetek legszebb napjának fotói? A szertartás és a fogadás helyszíne nem biztos, hogy alkalmas ráadásul jobb, ha az ifjú pár elvonul kettesben, vagyis hármasban esküvői fotósával és nyugodt körülmények között, nem a násznép bámészkodása közepette készülnek a fotók. Manapság szokássá vált, hogy az esküvőt megelőzően készül el a fotósorozat, ekkor lehetőség van messzebbre is utazni mert nem sürgeti az idő a munkát.

Diósgyőri Vár

A középkori lovagi romantika szerelmeseinek ajánlom a lovagvárat mint fotóhelyszínt, amely csodálatos szabadtéri fotókra ad lehetőséget, belső helyszínei közül pedig a régi pompájában virító felújított  udvar, a gótikus lovagterem és a karcsú gótikus ablakok teremtenek meghitt helyszínt.

Lillafüred, Hámori-tó

A duzzasztott tó a Kastélyszállóval a háttérben: ez a legcsodálatosabb magyarországi helyszínek egyike amit szerelmespár csak elképzelhet magának. Ha Borsod-Abaúj-Zemplénben laksz, még csak sokat sem kell utaznod egy csodás fotósorozat erejéig.
Vár utcai vadgesztenyefasor 
Egy közel 50, százéves vadgesztenyéből álló fasor őszi fotózások egyik álomhelyszínéül szolgálhat, amikor a vörösesbarnába hajló gesztenyefa leveleken lépdelhet a menyasszony.
Avasi református műemlék templom 
Egyszerűségével csábít a lenyűgöző erdei környezetben található, újjáépített, református templom és fa haragtorony, melynek kertjében, a hatalmas fák és régi kövek között igazán romantikus perceket élhetnek át a romantikára vágyók.

Miskolctapolcai parkrendszere, Kis-Köves park

„Klasszikus”kültéri fotósorozathoz kínál lehetőséget az egész évben nyitva a barlangfürdőhöz kapcsolódó és tórendszer, melynek kiemelkedő eleme a csónakázótó. Szökőkűt, madarak, csodálatos növényvilág szolgáltatják a hátteret a képekhez, az Árpád-kori apátság parkerdejéből kialakított parkban.

+1 Miskolci Jégcsarnok

Ha a sport szerelmese vagy és nem vágysz a romantikára, a jégcsarnok ideális helyszín lehet egy közel sem szokványos fotósorozathoz. Ráadásként nem számít az időjárás sem, így akár téli esküvőn is szóba jöhet mint helyszín.  Egyetek egy hot-dogot a büfében, szurkoljatok a lelátón, öltözzetek korcsolyába és irány a jég!